[日記] 日記(請勿回)

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶
2010年10月6日  雨

我忍唔到la,上年佛山班友我都算,E次,唔算得囉,兩年la,兩年都係咁,試問下,我地從一年級開始,有咁好咩,今日我地食米田共時佢就大魚大肉,又話要照顧佢,照顧照顧,邊個黎照顧我地呀,今日小息拎住個yoyo曬命,午膳後我地"新新"苦苦咁上堂,佢就去禮堂喝汽水,玩!#!@%^($&$!$!(生蝦咁跳中),有無人想打佢地,有既就回舉手,不如又講番午膳呀,佢地就食自助餐咁,我地就食D垃圾,喂!我地忍夠la還我"索滴詩",還我"索滴詩"比番"索滴詩"我地,都好呀,起碼伙食好D,又有甜品送,我地條氣都順D呀

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

學校之苦1

2010年10月6日  陰

唉~相信六年級既都知我地D功課,考試,測驗,AT,TSA都比其它人苦,我地大氣都"透"唔到一口,天阿!點解要咁呀,好懷念小一生活呀,本來個會考己經大件事架la,仲要334癡線架,香港既教育局真係無野搵野黎做,有無人同意

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

學校之苦2

2010年10月7日    105分鐘 雨    60分鐘晴   其餘--陰

唉~咁就又一日,在學校作學校之苦真係最好不過,數學一作即死,唔得,中文有少少悶,英文,哈哈,我作文既泉源呀!唔信,我D小說,作文,E篇野,問卷......都係英文堂作既,唔好嚇親,我相信你地都作到嫁!只要打感受就得la,玩鼻屎濕水雞"拿",件衫入左條褲到,全班都狂笑,佢問我地笑咩,笑你呀!跟住我收到料佢搵支筆R背部,之後小息2完,肥屈搞到我地比班主任話同"佛"企,今日既事係咁先,預告下,聽日我會訪問人,增加苦事錄既怨氣,88

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

學校之苦3

2010年10月8日  無陽光

辛辛苦苦咁就又一日la~今日,我地講既野係,無野,下!唔好散場阿,玩下姐,係唔係咁唔玩得先,下!係(戴上眼鏡)跟"句"我既分"色",你係一個小氣既人!唉~入番正題,今日既受訪者係陳彥君小姐......登登登登,我問佢,你對英文堂事件有咩睇法呢!(個老師舉手之後又露點,又見到佢肥)佢話,無咩野阿,咪笑到我碌地囉!其實果時我心想:廢話,講左等於無講,不過我仍然采用個記者既態度講:"哦!多謝你既意見!",好,今日既采訪係咁先,我地交番去電視城果邊!好,今日既苦事錄係咁先,再見!阿,邊個用蕉皮泥揍我,拍!食蕉,食蕉,快D捉果個睇貼唔回貼果個,係la,係la,係佢la~

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

學校錄(從前的學校之苦)

2010年10月11日   晴

今日無事休息一天,退朝~

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

12-10-10學校錄

2010年10月12日  不明

上朝,今日臣要訴之事便是洋文課,次次小息時佢條粉X都一格停N咁多次,我頂佢個肺,邊個同意,之前上完體育堂就話我地濕水雞仔,咁佢流汗咪XXX(有待大家想).....嗚~作小說,收工,願我皇萬歲萬歲萬萬歲(太監:退朝...)

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

假如......

假如今日放假,我地會好開心,唔洗比隻惡雞話,我地會好快樂

假如E個世界無左英文,我地會歡呼

假如隻雞死左,我地會好愉快

假如我地唔洗上英文堂,我地會去玩

假如加多幾當體育堂,我地既體能會大大提升

......

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

14-10-10  黑暗

6c班既同學,我知點解隻惡雞要遲放我地咁多

因為我地話佢露底,佢懷恨在心,我地越係暴粗佢就越happy

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

2010年10月15日

2010年10月15日   色情天

嘩,隻XXXXXXXX(簡稱惡雞),著件咁樣既衫,又露肉,又露點,好心la,一把年紀仲扮後生,過主la你,請勿對味滿18歲人士進行色情動作

百姓

威望0
聖眷28
銀兩1

身份
旗籍
配偶

2010年10月18日     不明

癡線架咩佢,挖左四次鼻屎(惡雞),又煩,又叫我地上去做AT改正,浪費我地既時間,喂!又話點,又話點,都XX地既

(豬生之言)

個惡雞日日都罵我們而且又露底簡直係惡夢,無野搵野來罵都算了D功課又無答案又講D「正義」以為自已是孔子呀,真是 p and k

學生哥停止曲(國語)

坐下,不願做學生的人們

把我們的腦袋建造我們舊的學校

學生哥們到了最後的時候

每個人被迫著發出最後的呼叫

坐下,坐下坐下,我們心灰意冷

冒著老師的紅筆後退後

退後,退退